Визитата на премиера Бойко Борисов в САЩ и гафовете покрай

...
Визитата на премиера Бойко Борисов в САЩ и гафовете покрай
Коментари Харесай

Из социалните мрежи: Борисов в Америка – къде е Тръмп, къде е оркестърът?

Визитата на премиера Бойко Борисов в Съединени американски щати и гафовете около нея не останаха незабелязани от потребителите на обществените мрежи у нас.

Не беше подминат методът, по който делегацията ни слезе от държавния аероплан във военновъздушната база " Андрюс ", където по предписание кацат гостуващите непознати държавници.
Не, не сме Белгия и не, не сме си купили F-35 Протоколните и механически гафове не съумяха да засенчат визитата на Борисов при Тръмп, само че си пролича кой не си е написал домашното
Появиха се колажи на военния министър Красимир Каракачанов, който с изключение на куфара си, носи и жълта торба на огромна верига хипермаркети.

Каракачанов избра нехаен външен тип – носеше дънки и даже самичък смъкна куфара си от самолета. Потребителите обаче бързо направиха асоциация с екскурзиант от нискотарифна самолетна компания.

Други пък си спомниха по какъв начин Борисов подари обичаната си порода Българско овчарско куче на Владимир Путин и се зачудиха дали пък няма да подари Каракачанов на Тръмп.

Появи се и колаж по какъв начин министър председателят се „ оплаква” от неналичието на публични почести при посрещането на българската делегация – и най-много от неналичието на оркестър.

Не беше подмината и грешката на телевизия „ Фокс Нюз”, която показа Бойко Борисов като министър-председател на Белгия. Сгрешеният надпис остана повече от минута в ефир.

А ето интерпретацията на родните консуматори на обществените мрежи:

Ще паднат ли визите за българите?

Този въпрос остава отворен и продължава да вълнува мнозина. Точен отговор от американския президент и българския министър председател обаче не бе даден. Някои консуматори се пошегуваха, че с цел да унищожи Америка, Тръмп в действителност би трябвало да махне визите за българите и ние да създадем това.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР