Визитата на германския канцлер Ангела Меркел е един вид проверка

...
Визитата на германския канцлер Ангела Меркел е един вид проверка
Коментари Харесай

Ренета Инджова обясни защо България ще стигне до големи висоти

Визитата на немския канцлер Ангела Меркел е един тип инспекция на място дали всичко е тъкмо, разяснява в утринния блок на Bulgaria ON Air някогашния длъжностен министър Ренета Инджова.

" За първи път виждаме посрещане, все едно се отива на среща - мъж с букет и гардове, което демонстрира, че не се тормозим. Целувките са израз на цялостно съединяване, до момента в който цветята са причина за една бариера ", уточни тя.

Според някогашния длъжностен министър председател са заложени два основни въпроса от публицистите - единият за скоростта на придвижване в Европейски Съюз, на което по думите министър председателят Борисов е оповестил, че кохезионните фондове и инфраструктурните планове могат да продължат и след 2020 година Другият въпрос е за вътрешните проблеми на Меркел в Германия и това, че служебно извършва отговорностите на канцлер, на което съгласно Инджова е отговорено извънредно банално, че това е в реда на отговорностите.

България е поставена в ролята да направи среща на върха, на която да докара Ердоган и получава безмълвно единодушие от Меркел, което значи, че страната ни я чакат огромни висоти, уточни още Инджова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР