Визитата на Борисов в САЩ идва като отговор за покупката

...
Визитата на Борисов в САЩ идва като отговор за покупката
Коментари Харесай

Паси: Визитата на Борисов в САЩ е в отговор на покупката на F-16

Визитата на Борисов в Съединени американски щати идва като отговор за покупката на изтребителите F-16, сподели по Би Ти Ви президентът на Атлантическия клуб Соломон Паси. Той добави, че сходна аудиенция е знак за признателност за свършеното.

Според Паси, посредством тематиката за изтребителите F-16 се повдига и въпроса за сферата съдействие в областта на космонавтиката, авиокосмическата област както и опция за присъединяване в планове на NASA. Друг проблем, който може да се разисква е усилването на взаимоотношенията в региона на защитата, а с оглед стартирането на 5G мрежата в Китай, страната ни би трябвало да търси съдействие със Съединените щати в посока създаване на 5G мрежа, сподели още той.

При задоволително въображение, може да се изиска Съединени американски щати да купят остров и АЕЦ Белене, което може да докара до огромни проучвания в региона на нуклеарната сфера, водеща до достижения с Нобелови награди.

Соломон Паси съобщи, че новата посланичка на Съединени американски щати Херо Мустафа е изцяло готова за позицията си, както и че не е нещо нетипично свободното отношение на премиера Борисов към нея, защото и американците имат водач, който е с ексцентрично отношение. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР