Визитата е посветена на Българското председателство на ЕС, регионалното сътрудничество

...
Визитата е посветена на Българското председателство на ЕС, регионалното сътрудничество
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева идва на официална визита в България

Визитата е отдадена на Българското председателство на Европейски Съюз, районното съдействие и 25 години от откриването на офиса на Световна банка в България.

Световната банка и министър-председателят на България ще слагат началото на районна самодейност в поддръжка на районната интеграция в района на Западните Балкани. Стартът на самодейността ще бъде даден на конференция на високо ниво, която ще се организира в София на следващия ден.

Кристалина Георгиева ще бъде измежду главните участници във форума, който ще търси отговори по тематиката по какъв начин може да бъде засилена районната интеграция в Западните Балкани.

По покана на министър-председателя Бойко Борисов присъединяване в конференцията са удостоверили: Еди Рама, министър-председател на Албания; Мирко Шарович, заместник-министър ръководител и министър на външната търговия и стопански връзки на Босна и Херцеговина; Хашим Тачи, президент на Косово; Зоран Заев, министър-председател на Македония; Филип Вуканович, президент на Черна Гора и Ана Бърнабич, министър-председател на Сърбия, пишат от Световната банка.

Ева Майдел изиска от Юнкер ясна вероятност за Балканите >>>

Станишев към Еди Рама:Постигнахте сериозен прогрес за Европейски Съюз >>>
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР