Визиите, с които тя представи България, са дело на дизайнерката

...
Визиите, с които тя представи България, са дело на дизайнерката
Коментари Харесай

Дама на Гълъб Донев на коронацията на крал Чарлз III e била дъщеря му Габриела


Визиите, с които тя показа България, са дело на дизайнерката София Борисова

На формалната гала във връзка коронацията на краля на Англия Чарлз III българският министър ръководител Гълъб Донев е бил придружаван от щерка си Габриела Донева, разкри дизайнерката София Борисова.

Изборът на облекло на сходни грандиозни събития постоянно се трансформира във значим акцент, а младата дама показва незабравим жанр. Визиите, с които тя показа България, са дело точно на София Борисова.

В особено основаните за мотива два аутфита трикратната носителка на „ Златна игла “ е вплела своя безподобен достоверен почерк, съчетавайки го ловко със строгия, закостенял британски жанр. Тоалетите са напълно съобразени с кралския дворцов протокол.

Дизайнерката е изработила облеклата за към две седмици, като е употребила висок клас копринено микадо и тънко копринено кадифе. По време на коронацията Габриела е била облечена в изумрудено зелена рокля, а на тържеството по-късно – в рокля с виолетов цвят с шапка.

„ Задължителен цвят не беше споменат и аз взех решение да заложа за коронацията на цвят зелен изумруд, защото е супер съвременен и доста отива на Габриела. Комбинирах го с дълги ръкавици и клъч от същата материя, и кралска яка към раменете. Вторият тоалет, който бе за след коронацията, създадох от виолетов велвет в прав контур, с ефектна шапка и клъч “,  споделя разчувствана София Борисова.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР