Визайнтийската принцеса Мария от хитовия сериал Войната на буквите по

...
Визайнтийската принцеса Мария от хитовия сериал Войната на буквите по
Коментари Харесай

Любимата на Баян с гадже китарист

Визайнтийската принцеса Мария от хитовия сериал " Войната на буквите " по Българска национална телевизия си има гадже китарист. Става дума за актрисата Климентина Фърцова, която играе една от основните функции и към този момент е определяна за новия секссимвол в българското кино. Чаровницата, която на 10 април ще отпразнува 25-годишен празник, е обичаната на княз Баян, изигран от артиста Даниел Върбанов в лентата.

Зрителите се питат дали сред двете млади звезди в историческия сериал няма флирт и в действителния живот. Истината е, че и двамата имат други спътници до себе си. Самата Климентина тези дни сподели обичания си. Фърцова се фръцка на специфична фотосесия в Асеновград, снимана от гаджето й Огнян Спасов.
 Климентина и Огнян са щастливи Климентина и Огнян са щастливи


Освен фен фотограф той е и музикант, изявява се като реализатор и най-много като занаятчия на китарата. Пред " България Днес " осведомени обясниха, че фотосесията е снимана под Водноелектрическа централа " Асеница " край града. На фрагментите актрисата се гушка любовно с Огнян, а в обществените мрежи е споделила това със сърце.
 Фърцова с фотосесия на ВЕЦ-а над Асеновград Фърцова с фотосесия на ВЕЦ-а над Асеновград


Фърцова също се занимава с музика и е част и от рок групата Crimson Velvet, която през 2020 година издаде първия си албум с напредничав рок.
 Актрисата показа обичания си със сърце Актрисата показа обичания си със сърце  
" И двете изкуства имат потребност едно от друго. С групата свирим различен и напредничав рок. Обичаме да опитвам с текстове, аранжименти, фонограми, вкарваме много театрални детайли в музиката, която вършим. А и всяко осъществяване на дадена ария допуска несъмнено актьорско наличие. И противоположното - в представлението " Закуска в Тифани " има подиуми, в които пея или изсвирвам на китара, в друго дипломно зрелище ни хрумна, че ще бъде забавно да изсвирвам на пиано. За всеки артист е значимо да бъде най-малко малко музикален, да има възприятие за темп, това го прави по-приложим ", разкрива Фърцова пред " България Днес ".
 Заедно с Баян в кадър от сериала Заедно с Баян в кадър от сериала " Войната на буквите "


В сериала " Войната на буквите " на актрисата се постанова да свири на арфа. В други представления е имитирала, че свири с цигулка или на флейта. Справя се добре и с хармониката.

" Не съм от тези, които от дребни мечтаят да изиграят Жулиета или принцесата, нежната женска роля. Винаги съм си падала по по-дръзките, буйни персонажи. От тази позиция не ми беше доста вълнуващо, че ще играя принцеса ", споделя тя за облика си в историческата лента.

Интересното е, че дядо й, проф. Кирил Фърцов, е лекар към Института по виното и международен специалист по дегустация. Другият й дядо пък е професор по високоалкохолни питиета. Те са единствените такива в България и са приети в цяла Европа. Семейството й се занимава с производството на вино и алкохол. Дядо й даже пробва да я образова на варене на ракия в котел, само че тя няма интерес към това.

Климентина харесва името си, само че като ученичка доста се е срамувала от семейството си Фърцова. Затова непрекъснато се е представяла с презимето си Илиева. Приятелите доста са я бъзикали и даже са я наричали Пръцкова.

Първата й огромна роля в киното е във кино лентата " Голата истина за група Жигули ". " Беше огромно предизвикателство, несъмнено - това е първият филм, в който вземам участие. Нямах опит пред камера. Освен това задачата с цигулката се оказа по-сложна, в сравнение с допусках. Но когато вложиш непримиримост и имаш до себе си прелестни артисти и режисьор, на който да се довериш, терзанията малко по малко се изпаряват ", напомня си Фърцова.


Даниел Върбанов излиза с друга от кино лентата


Главният воин във " Войната на буквите " Баян има връзка с друга своя колежка от сериала. Той е в доста близки връзки с Климентина Фърцова, харесва нейни фотоси в обществените мрежи, само че в действителност двамата са единствено другари.
 Дани Върбанов е двойка с колежката си Александра Лашкова Дани Върбанов е двойка с колежката си Александра Лашкова
Неотдавна " България Днес " пръв разкри кое е гаджето на артиста Даниел Върбанов. Младият мачо има обичана и тя е Александра Лашкова! Младата актриса играе облика на Макарена във " Войната на буквите ". Влюбените са двойка от 2021 година насам. Запознават се в НАТФИЗ, където попадат в еднакъв клас - този на проф. Атанас Атанасов. На формалната премиера на хитовата продукция на Българска национална телевизия Даниел и Алекс също се появиха дружно, само че тогава не демонстрираха близостта си пред камерите.

След като връзката им към този момент доби гласност, Баян към този момент не крие дамата на сърцето си. За Свети Валентин той разгласява тяхна обща фотография, съпроводена със сърце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР