Vivo се надява да спечели нови фенове в Европа с

...
Vivo се надява да спечели нови фенове в Европа с
Коментари Харесай

Смартфоните Vivo идват на пазара в Европа


Vivo се надява да завоюва нови почитатели в Европа с модела X51 5G
(снимка: Vivo)

Китайският бранд за смарт телефони Vivo разшири географския си обсег, влизайки на пазарите във Англия, Франция, Германия, Италия, Полша и Испания. Компанията показа първата си европейска гама телефони с онлайн брифинг, излъчен от Дюселдорф.

Vivo се надява да завоюва нови почитатели в района с модела X51 5G. Спецификациите на флагманския телефон са съвсем идентични с X50 Pro, включително микрокамерата, която поддържа видеоклиповете постоянни. Основната разлика сред двата модела е, че X51 5G има програмен продукт, модифициран за европейския пазар, заяви Gizchina.

Освен с новия флагман Vivo стартира своя европейски дебют с поредност смарт телефони от междинен клас: Y70, Y20s и Y11s. В допълнение, компанията пуска два модела безжични слушалки с поддръжка на Гугъл Assistant – същински стереослушалки Neo с AI шумопотискане и спортни слушалки за потребление навън и с издръжлива батерия.

Настъпването на Vivo в Европа се случва след сериозна подготовка, в това число проучвания и изявленията с 9000 души от целия континент. Vivo има много порядъчен дял от международния пазар на смарт телефони и е шестият водещ производител в света, съгласно Counterpoint Research.

Vivo нападна основни пазари в Европа с гама смарт телефони и аксесоари
(снимка: Vivo)

Подобно на други китайски производители на истински артикули, които се впускат в Европа, Vivo преглежда континента като пазар, който дава обещание още по-голям напредък, частично заради проблемите на Huawei с американските наказания, които му пречат да предлага услугите на Гугъл на своите устройства и да работи с други компании от Съединени американски щати.

Huawei е много известен бранд в Европа, само че към този момент се следи спад в продажбите на компанията в района. Тази година Huawei съумя да предотврати по-голям спад, като пусна на пазара в Европа по-стари устройства, които към момента могат да употребяват услугите на Гугъл.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР