Виваком пуска тази седмица в магазините си новия смартфон на

...
Виваком пуска тази седмица в магазините си новия смартфон на
Коментари Харесай

Флагманът Xperia XZ1 излиза на пазара у нас

Виваком пуска тази седмица в магазините си новия смарт телефон на Sony

5,2-инчовият Sony Xperia XZ1 идва с новаторска Motion-Eye камера и функционалност 3D Creator

Xperia XZ1, новият флагман на Sony, ще бъде разполагаем от тази седмица в магазините на Виваком с тарифен проект Smart U, оповестиха от телеком оператора.

Смартфонът идва с 5,2-инчов Full HD HDR екран и осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon, новаторска Motion-Eye камера на Sony с видеозаснемане на супер муден каданс, ново предикативно хващане на усмивка и дебютна функционалност 3D Creator.

За първокласно фотографско преживяване способства 19-мегапикселовата съществена камера, която улавя елементи отвън забележимото за човешкото око, и 13-мегапикселовата предна камера с 1/3 ” датчик и дисплейна мълния, с която потребителите могат да вършат впечатляващи селфита даже и на мрачно.

Освен това Xperia XZ1 е водо- и прахоустойчив и устоя на всевъзможни външни въздействия, като екранът му е заздравен със защитно стъкло от последно потомство Corning Gorilla Glass 5.

Като допълнение към смарт телефона се оферират новите „ h.ear on 2 Mini ” слушалки на Sony

Sony дефинира технологията 3D Creator като революционна иновация в креативните благоприятни условия на мобилните устройства. Това е неповторима лична разработка на компанията за бързо и елементарно сканиране на 3D обекти.

За пръв път смарт телефон може да снима висококачествени 3D изображения на обекти единствено за 1 минута, употребявайки 4 режима на сканиране – на глава, лице, храна и свободни форми. Всеки режим има свои лични правила за лесна приложимост, а след сканиране на обект са налични голям брой занимателни варианти.

Xperia XZ1 на Sony може да бъде закупен на цена от 39,90 лева на месец с проект Smart U от Виваком. Като допълнение към него се оферират новите „ h.ear on 2 Mini ” слушалки на Sony. Компактни и леки за носене, те обезпечават мощен и първокласен тон без неудобството на кабели. Слушалките могат да се употребяват до 24 часа с едно зареждане и имат функционалност за бързо зареждане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР