Vivacom вече приема предварителни поръчки за . Няколко часа след

...
Vivacom вече приема предварителни поръчки за . Няколко часа след
Коментари Харесай

Vivacom започва да приема предварителни поръчки за Samsung Galaxy S24

Vivacom към този момент приема предварителни поръчки за. Няколко часа след формалното показване на последното устройство на марката, потребителите на Vivacom към този момент имат опцията да ги заявят с опция за лизинг и в композиция с проект Unlimited.

Периодът на предварителните поръчки е до 23:59 ч. на 30 януари 2024 година, като в границите на акцията всеки, който закупи устройство с по-голямата памет го взима на цената на това с по-малката.

Също по този начин, всеки, който закупи модел от серията Galaxy S24 получава и пакет аксесоари, който включва SmartTag2 и адаптер, а тези, които закупят Samsung Galaxy 24+ и Galaxy 24 Ultra – получават и безжично зарядно Wireless Charger Pad.

Серията Galaxy S24 идва с всички усъвършенствания, част от новата епоха на изкуствения разсъдък. Новостите, които моделът предлага, включват напълно нов метод на търсене, с помощта на функционалността Circle to Search with Гугъл.

Почитателите на професионалните фрагменти имат голям брой нови варианти за редактиране, задвижвани от AI. Освен всичко това, потребителите към този момент могат да се възползват от симултанен превод в действително време, с помощта на Live Translate. Езиковите бариери падат, както в никакъв случай до момента – даже при писане на известия.

Galaxy S24 и Galaxy S24+ идва с по-големи екрани и по-мощни акумулатори, с цел да дават несравнимо мобилно преживяване. Galaxy S24 и S24+ са ободурвани с Armor Aluminum 2.0 и са подготвени да устоят на твоето всекидневие.

Samsung Galaxy S24 Ultra впечатлява с най-стилния корпус на Galaxy Ultra и 6,8-инчов плосък екран, който е безспорен връх в дизайна на мобилни устройства. Благодарение на новата технология Vision Booster, устройството предлага извънредно оптимални цветове и контрастност на екрана. С усъвършенстваният графичен програмен продукт ProVisual и мегамощ от 50-пикселовата камерата с 5х оптично нарастване, почитателите на фотографията имат опцията да уловят съвършения кадър, с ярки, цветни и чисти цветове. Без значение дали е с 2x или 10x нарастване – фотосите и видеата резервират високото си качество.

Galaxy S24 Ultra е оборудван с процесор Snapdragon® 8 Gen 3 за Galaxy, който разрешава още по-бърза обработка на данните и обезпечава цялата мощност, от която потребителите се нуждаят. Друга иновация е по-големият размер на охлаждащата камера за усъвършенстваното отклоняване на топлината и обезпечаването на впечатляващо плавна графика.

Батерията на Galaxy S24 Ultra има голям потенциал и още по-голяма енергийна успеваемост, с цел да издържи през целия ден. Благодарение на Corning® Gorilla® Armor, Samsung Galaxy S24 Ultra е с по-голяма резистентност на надраскване посредством. Водата и прахът също не са проблем за модела. Бронята му е здрава, с вграден исполин и е подготвен за всяко премеждие.

Повече информация за новата серия Samsung Galaxy S24 можете да откриете.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР