Vivacom вече предлага в своите търговски обекти и на си

...
Vivacom вече предлага в своите търговски обекти и на си
Коментари Харесай

Vivacom вече предлага най-нов модел смартфони

Vivacom към този момент предлага в своите търговски обекти и на си новите смарт телефони от семейството iPhone на Apple, показани напълно неотдавна. Това включва моделите iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max и iPhone 13 mini. Те ще бъдат налични при доста атрактивни условия, в композиция с мобилните проектите на компанията и с опция за погашение за 36 месеца.

И четирите модела поддържат 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната1 с покритие на над 200 обитаеми места и курорта.

iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max се открояват с редица нововъведения, в това число най-хубавата система от камери, налична в смарт телефон от тази марка, нов Super Retina XDR екран, който поддържа технологията Pro Motion и основания от Apple чип A15 Bionic с 5-ядрен графичен процесор.

Моделите iPhone 13 и iPhone 13 mini от своя страна разполагат с най-модерната двойна система от камери, налична в iPhone смарт телефони. Те също работят с A15 Bionic чип и се открояват с резистентен и в същото време грациозен дизайн, присъщ за тази марка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР