VIVACOM търси оригинални идеи за какво може да бъде похарчен

...
VIVACOM търси оригинални идеи за какво може да бъде похарчен
Коментари Харесай

Какво бихте направили с един лев? Освен да си купите 4G таблет

VIVACOM търси истински хрумвания защо може да бъде изхарчен един лев.

Проучването е инициирано от телекома по отношение на новото предложение за 4G таблети за тази сума и е оповестено в двете най-достъпни анкетни платформи в интернет – Гугъл Forms и SurveyMonkey. Анкетата се състои единствено от един въпрос: „ Какво бихте създали с един лев? “

Всеки отговор е допустим и всички участници имат късмет да завоюват премията - таблет Prestigio Grace 3157. За нея ще се състезават всички, попълнили анкетата, без значение какъв отговор са дали и кой мобилен оператор употребяват. Най-оригиналните и мъдри хрумвания ще бъдат оповестени в формалната фейсбук страница на компанията. Анкетата ще бъде дейна в продължение на една седмица - от 13 до 20.02.2018 година

Кампанията на VIVACOM показва два модела таблети от портфолиото на телекома на извънредно налична цена от един лев, за първи път в композиция с тарифен проект в междинния ценови клас, вместо във високия, както се постанова нормално. И двете устройства употребяват потвърдено най-бързата 4G мрежа в страната – тази на VIVACOM.

Prestigio Grace 3157 коства 1 лев еднократно, дружно с двугодишен абонамент за дейта проекта на VIVACOM iTraffic M+. Таблетът е със 7-инчов IPS LCD екран и разчита на четириядрен 1.1GHz процесор.

Другата алтернатива на потребителите е да се оборудват с 8-инчов Prestigio Wize 3418 за един лев на месец, с контракт за 24 месеца още веднъж с проект iTraffic M+. Той включва безграничен мобилен интернет, като мегабайтите на оптималната скорост са 6 000, а за потребление в роуминг в Европейски Съюз са 2 500. В допълнение пакетът обезпечава мобилната телевизия с до 50 ТВ канала посредством услугата на VIVACOM - TV GО от.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР