Vivacom пуска първия предплатен пакет с достъп до най-голямата 5G

...
Vivacom пуска първия предплатен пакет с достъп до най-голямата 5G
Коментари Харесай

Vivacom лансира първия в България 5G предплатен пакет Free2Go

Vivacom пуска първия предплатен пакет с достъп до най-голямата 5G мрежа в България1. Потребителите на предплатени услуги ще се възползват от увеличена непоклатимост и потенциал на връзката. Така Vivacom става първият мобилен оператор, който дава достъп до 5G мрежата си за всички услуги – мобилни услуги на абонамент, предплатени пакети и домакински 5G интернет.

Преди старта на летния сезон клиентите на предплатената гласова услуга ще могат да се възползват от още по-атрактивни условия. Стартовият пакет Free2GO към този момент се предлага с двойно повече минути (800 мин.) и интернет (12 000 МВ) на цена 12.00 лева с Данък добавена стойност. Клиентите ще могат да се възползват и от обновени условия на спомагателните пакети при презареждане. Най-атрактивният спомагателен пакет е Mix L+ с включени 800 мин. и 10 000 МВ на цена от 9.99 лева с Данък добавена стойност.

Сред основните преимущества на пакета е включеният роуминг, като стартовият пакет дава включени 5 800 МВ за прилагане в Европейски Съюз. Освен че е единствената предплатена цена с достъп до 5G мрежа, Free2Go е и единственият предплатен пакет, в който интернет достъпът не се таксува. С предплатените услуги на Vivacom клиентите не заплащат такси при презареждане, като могат да употребяват целия разполагаем баланс за избор на спомагателен пакет съгласно потребностите им.

“Стратегически приоритет за Vivacom e освен да влагаме в развиване на технологиите, само че и да ги вършим налични за от ден на ден консуматори. Това е и главната причина да разтеглим услугите си с предплатения пакет Free2Go – да дадем опция на повече хора да се възползват от високите технологии. Ще продължим да развиваме мрежата си и да предлагаме най-атрактивните проекти за нашите клиенти “, споделя Николай Андреев, изпълнителен шеф на Vivacom.

Vivacom даде старт на първата комерсиална 5G мрежа през септември 2020 година във всички 27 регионални градове в страната. За по-малко от три години Vivacom направи обилни вложения и обезпечи достъп до мрежата си от пето потомство на 82% от популацията в страната. Това значи, че положителното и устойчиво покритие със супер бърз интернет за работа и развлечение, непрекъснато качествена връзка с минимално закъснение при транспорт на данни, към този момент са налични за до 5,3 милиона души в България. За да се възползват от достъпа до 5G мрежата, потребителите на предплатени услуги би трябвало да имат 5G съвместимо извънредно устройство.

Повече информация на vivacom.bg .

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. Генерира годишни доходи в размер на близо 2,5 милиарда евро. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки и
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР