VIVACOM предоставя ново съдържание, което ще подпомогне дистанционното обучение. От

...
VIVACOM предоставя ново съдържание, което ще подпомогне дистанционното обучение. От
Коментари Харесай

Ново съдържание във филмовия пакет MAXI за VIVACOM IPTV и TV GO

VIVACOM дава ново наличие, което ще подкрепи отдалеченото образование. От през днешния ден учениците, а и техните родители, могат да се възползват от новата секция “Училище “, включена във филмовия пакет MAXI за VIVACOM IPTV и за TV GO, която съдържа видео уроци за онлайн образование на възпитаници от начален и прогимназиален стадий на образование.

Видео уроците са основани от най-голямата издателска група „ Просвета “ и са предоставени за прилагане изцяло гратис. Те са част от извънредно сполучливата самодейност на "Просвета " „ Учим онл@йн с преподавател “, чиято цел е учениците да не пропущат образователния материал, без значение, че не посещават учебно заведение поради изключителната обстановка.. Видео уроците се водят от учители с богат опит по съответния предмет, а образователният материал се преподава съгласно нормалното седмично систематизиране на часовете. Учениците могат да получават задания за независима работа, като учителите ще им дават нужните препоръки и рекомендации.

Още една облага за всички консуматори на пакета MAXI за интерактивната телевизия на VIVACOM и за медийния портал TV GO е новата категория „ Уелнес “. В нея клиентите ще открият потребни и приятни видеа, отдадени на йога и здравословен живот. Категорията е основана в партньорство със WNESS TV - единствената телевизия в България, която създава излъчвания за тренировки у дома.

Клиентите могат да проследят стратегиите „ Йога с Криси “, „ Модерна Йога за съвременни хора “,„ Пилатес с Диляна Костова “ и други

Новото наличие, включено във филмовия пакет MAXI, ще направи наложителния престой у дома по-приятен и здравословен. VIVACOM e солидарeн към актуалната конюнктура в страната и продължава да предлага спомагателни услуги, с цел да обезпечи на клиентите повече благоприятни условия за другарство и потребни занимания у дома.

Повече информация за другите спомагателни услуги, които компанията дава на своите клиенти в изискванията на изключително състояние може да видите тук: https://www.vivacom.bg/bg/home
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР