Vivacom не спира да изненадва потребителите със страхотни отстъпки на

...
Vivacom не спира да изненадва потребителите със страхотни отстъпки на
Коментари Харесай

Motorola RAZR 40 и RAZR 40 ULTRA с до 150 лева отстъпка от Vivacom

Vivacom не стопира да изненадва потребителите със страхотни отстъпки на някои от най-търсените смарт телефони. До края на март телекомът предлага до 150 лв. понижение от цената на сгъваемите MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA, които могат да бъдат закупени в брой или на лизинг с неограничените проекти Unlimited, в комерсиалната мрежа и онлайн на vivacom.bg.

MOTOROLA RAZR 40 е сгъваем смарт телефон, който съчетава налична цена, хубав дизайн и мултифункционалност

Моделът е изработен с рамка от алуминиева сплав, външният екран е с Gorilla Glass покритие, а част от корпуса е от веган кожа. Яркият 6,9-инчов главен pOLED екран работи с Full HD+ резолюция и 144 Hz честота на освежаване, а външният му 1,5-инчов екран може да бъде персонализиран и да демонстрира разнообразни приложения като календар, времето или музикален плейбек.

MOTOROLA RAZR 40 идва със страхотна камера с 64 MP главен датчик, която снима детайлни фрагменти, без значение от изискванията, с помощта на технологията Quad Pixel. Смартфонът предлага отлично 5G преживяване с бързия процесор Snapdragon 7 Gen 1, с потенциал на батерията 4200 mAh и опция за безжично зареждане.

MOTOROLA RAZR 40 ULTRA е тъничък сгъваем телефон, предлагащ огромен и интерактивен външен екран

Впечатляващият му дизайн го трансформира в самобитен фешън аксесоар от висок клас, с удобен тил от еко кожа. Двата екрана с размери 6,9 инча и 3,6 инча дават контрастност на дълбоките и черни нюанси, богатите цветове и поддръжка на технологията HDR10+. MOTOROLA RAZR 40 ULTRA разполага със светкавичния процесор Snapdragon 8+ Gen 1, вътрешна памет 256 GB и 8 GB RAM.

Основната му 12 МР камера е с оптично стабилизиран f/1.5 обектив и може да снима до 4K и 60 кадъра в секунда, като тя е съпроводена от 13-мегапикселов датчик с необятно 108-градусово зрително поле и диафрагма f/2,2. Докато на главния екран може да откриете 32MP Quad Pixel камера. Батерията му е с потенциал от 3800mAh и има задоволителен заряд за целия ден, зареждайки се извънредно бързо посредством технологията TurboPower 30 W.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР