Vivacom и Пощенска банка обединяват усилията си в специално партньорство,

...
Vivacom и Пощенска банка обединяват усилията си в специално партньорство,
Коментари Харесай

„Smart POS by Postbank“ обединява Пощенска банка и Vivacom

Vivacom и Пощенска банка сплотяват напъните си в особено партньорство, ориентирано към показване и разпространение на мобилното приложение „ Smart POS by Postbank “ на Пощенска банка, предопределено да улесни цифровите заплащания за дребния бизнес в България. Това партньорство има за цел да даде опция на дребни и междинни предприятия, работещи в комерсиалната сфера и приемащи заплащания, да преминат към безконтактни разплащания.

Услугата „ Smart POS by Postbank “ е мобилно приложение, което трансформира мобилния телефон в ПОС терминал. Софтуерът дава опция да се одобряват елементарно и комфортно заплащания с карти Mastercard и Visa, в това число цифровизирани карти, непосредствено на мобилен смарт телефон, като по този метод отстрани потребността от закупуване, инсталиране и поддръжка на в допълнение ПОС устройство. Smart POS предлага комфортен за потребителя интерфейс и функционалности, които вършат цифровите заплащания налични за всички. За да се подсигурява високо равнище на сигурност и експедитивност при всяка трансакция се ползва технологията, употребена при EMV чип картите. Това разрешава елементарно, комфортно и надеждно клиентите да ръководят своя бизнес – на всички места и когато и да е.

Настоящата акция за „ Smart POS by Postbank “ се осъществя с поддръжката на картовите организации, посредством и на интернационалния опит на Mastercard, като водач в софтуерните решения за картови разплащания и подпомагането на дигитализацията и конкурентоспособността на дребния бизнес в България, което е част от тактиката на компанията да включи 50 милиона дребни и междинни предприятия по света в цифровата стопанска система до 2025 година.

„ Smart POS by Postbank “ работи с всички смарт телефони, които имат вградена NFC технология и операционна система Android и са част от портфолиото на Vivacom. През 2023 година телекомът показа първия наличен Vivacom 5G смарт телефон, който на атрактивна цена дава на потребителите всички услуги на едно място, които са им нужни за едно ужасно 5G преживяване, в това число NFC функционалност, позволяваща цифрови разплащания. Всички бизнес клиенти на Vivacom може да се свържат с комерсиалния си показал за повече информация.

„ От Vivacom имаме вяра, че мобилното приложение „ Smart POS by Postbank “ на Пощенска банка ще даде опция на локалните бизнесмени да са по-ефективни, като им даде инструментите, от които се нуждаят, с цел да одобряват елементарно и бързо цифровите заплащания. Vivacom работи целеустремено за развиването и подпомагането на дребния и междинен бизнес. За четвърти път в границите на 2 години ние организираме акцията „ Бизнес Великани “, в която създаваме цялостни телеком предложения и решения, предопределени за този сегмент от клиенти “, споделя Мартина Кръстева, старши управител „ Продукти и услуги “ във Vivacom.

„ Ние бяхме първата банка в България, която посредством „ Smart POS by Postbank “ предложи елементарно и комфортно решение за безконтактни разплащания на всеки търговец. Иновативната услуга способства за ефикасното развиване, както на микро и дребни търговци, по този начин и на огромни компании, които ръководят бизнеса си „ в придвижване “. Със „ Smart POS by Postbank ” се икономисват разноски за инсталиране и поддръжка на ПОС терминали. Избягват се и опасности от щета на тези устройства и свързаната с това краткотрайна неспособност за реализиране на безконтактни заплащания. Като водач в своя бранш имаме вяра, че взаимната ни работа с водещ бранд като Vivacom е разумна стъпка към едно сполучливо партньорство “, показват от Пощенска банка.

Партньорството сред Vivacom и Пощенска банка ще донесе ново улеснение и успеваемост за дребния бизнес, като разпространява и направи цифровите заплащания още по-достъпни и лесни за прилагане. Чрез потреблението на мобилното приложение „ Smart POS by Postbank “ търговците могат да станат по-конкурентоспособни в един все по-дигитален свят.

За повече информация по отношение на „ Smart POS by Postbank “ и по какъв начин може да бъде от изгода за Вашия дребен бизнес, апелирам посетете уеб страницата: https://www.postbank.bg/Malak-biznes/Upravlenie-na-sredstva/Razplaschaniya/POS-terminali-za-targovtsi#tab2
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР