VIVACOM е подготвила приятна изненада за всички, които предпочитат онлайн

...
VIVACOM е подготвила приятна изненада за всички, които предпочитат онлайн
Коментари Харесай

Xiaomi уикенд в сайта на VIVACOM

VIVACOM е подготвила приятна изненада за всички, които избират онлайн извършването на покупки. От на следващия ден до понеделник в това число (20.07 – 23.07), известните с положителното съответствие качество-цена смарт телефони Xiaomi ще станат още по-атрактивни. Специалните цени са в действие за трите най-предпочитани модела на марката - Redmi Note 5A, Redmi 5 и Redmi 5 Plus.

Три са и основните предпоставки за преференциално извършване на покупки: заявявате ги от онлайн магазина на VIVACOM, избирате тарифен проект SMART L+ и незабавно ползвате отстъпка от 50 лв. за телефона при заплащане на цялата сума или доста по-ниска месечна такса при избор за погашение на вноски. Само от 20-ти до 23-ти юли месечната такса за Redmi Note 5A ще е едвам 4.98 лева.; за Redmi 5 ще е 7.98 лева.; а за Redmi 5 Plus цената на месец ще е 9.98 лева
Към неустоимите цени Vivacom прибавя още няколко характерности за смарт телефоните, които ще създадат извършването на покупки още по-приятно:
Най-достъпният Redmi Note 5A предлага 5.5-инчов екран и удобството да боравиш с извънредно фино устройство – 7,55 мм. Може да се употребява с две SIM карти и разполага с обособен слот за Micro-SDи батерия с потенциал 3080mAh. Притежателите му ще разчитат на процесор Qualcomm Snapdragon 425, оперативна памет от 2GB, 13 мегапикселова съществена камера и още една селфи камера от 5 MP.

Redmi 5 е смарт телефон с екран на цялостен корпус, който ползва новите страндарти за екран със съответствие 18:9, доста по-подходящо за игри и по-лесно ръководство на телефона в хоризонтално състояние. Дисплеят е 5.7–инчов с HD+ резолюция, отбрана Corning® Gorilla® Glass и се съчетава с корпуса с изтънчено преливане. Телефонът притегля почитателите на електронните игри с бързината си и енергийната успеваемост. 8-ядреният Snapdragon процесор обезпечава бързо игрово зареждане, освен това за доста по-дълго време поради по-ниската консумация на сила и високия потенциал на 3300 mAh батерия. Камерата на Redmi 5 е 12 мегапиксела, а тази за селфи - 5MP, като и двете камери са снабдени със мълния.
Redmi 5 Plus е звездата в гамата на Redmi - разполага с още по-голям екран за цялостно прекарване на игрите - 5.99-инчов Full HD+ екран от Corning® Gorilla® Glass, с елегантно закръглени ъгли. С това устройство ще разчитате на енергийно ефикасен процесор Qualcomm с усъвършенствана консумация на сила, която се реализира и с огромния потенциал батерия от 4000mAh. За феновете на селфитата телефонът обезпечава светодиодна мълния на селфи камерата и почиства изображенията при условия на слаба осветеност, с цел да получите по-ясни и ярки фотоси.
Устройствата се оферират в разнообразни цветове: Redmi Note 5A ще намерите в сиво и златно, Redmi 5 ще избирате в златен, наследник и черен вид, а Redmi 5 Plus се предлага в класическо черно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР