Vivacom е първият телеком в България, който започва да използва

...
Vivacom е първият телеком в България, който започва да използва
Коментари Харесай

Vivacom направи първата крачка към електрическата мобилност

Vivacom е първият телеком в България, който стартира да употребява електрически автомобили в оперативната си активност. Компанията прави първата крачка към електрическата подвижност с 40 нови електрически автомобила и построява лична зарядна инфраструктура. Тя се състои от 10 зарядни станции, които подсигуряват ефикасната приложимост на електрическите коли. Електромобилите ще се употребяват от чиновници на компанията, чиято активност е обвързвана с максимален пробег на километри.

Зелената самодейност е основен съставен елемент от цялостната тактика на Vivacom за запазване на околната среда. Тя е в сходство както с дълготрайния ангажимент за реализиране на нулеви чисти излъчвания на парникови газове (ПГ) по цялата верига за основаване на стойност до 2040 година, по този начин и с краткосрочната цел за понижаване на безспорните излъчвания на ПГ от обсега 1 и 2 с 90% до 2030 година, въз основа на базовата линия от 2020 година

" С електрическата подвижност ще понижим въглеродните излъчвания, които се отделят в атмосферата. С тази стъпка целим да насърчим и екологичния метод на мислене измежду нашите чиновници “, показа Николай Андреев, Главен изпълнителен шеф на Vivacom.

Новите електрически автомобили на Vivacom са екологичните, компактни и съвременни Dacia Spring. Те са с нулев отпечатък на въглеродни излъчвания и могат да изминат близо 170 км. с едно цялостно зареждане, което ги прави извънредно подобаващи за екологичен превоз в града.

След дейното потребление на хибридни коли от компанията от 2017 година насам, прибавянето на електрически коли към автопарка съставлява още една осезаема и въздействаща стъпка по пътя на Vivacom към по-устойчиво бъдеще. Като употребява по-чисти и по-екологични благоприятни условия за превоз, компанията интензивно способства за понижаване на директните си излъчвания. Така реализира забележителен прогрес в осъществяването на амбициозните си цели за 2030 година, като в същото време работи за постигането на още по-големи триумфи по пътя си към нулеви чисти излъчвания.

Електрификацията на автопарка на Vivacom е част от непрекъснатия ангажимент за резистентност на компанията. Миналата година телекомът вкара рационализация на оборудването на оборудванията, влага в енергийно ефикасни мрежи и услуги (напр. FTTH и 5G) и разпространява електронните фактури, с което икономисва 10 тона хартия на месечна база, и стартира двойно по-малката Half Sim карта. По този метод Vivacom понижава потреблението си на сила, икономисва обилни количества хартия и пластмаса и продължава да укрепва уговорката си за запазване на околната среда и резистентност. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР