ВИТТЕ Аутомотив България, една от най-големите компании у нас в

...
ВИТТЕ Аутомотив България, една от най-големите компании у нас в
Коментари Харесай

ВИТТЕ Аутомотив България – компанията с драконовските мерки срещу COVID-19 Русе

ВИТТЕ Аутомотив България, една от най-големите компании у нас в бранша на автомобилостроенето се отличи с всичките превантивни ограничения в изключителната обстановка около пандемията COVID-19.

Още при започване на месец февруари, най-големият шеф в Русе подхваща ограничения, като закупува първите антибактериални гелове. Освен плануваното закупуване за 2 месеца напред, те са ситуирани на над 150 точки в завода. Осигурени са дезинфекциращи комплекти за разчистване на техниката в производството и повърхностите във всеки офис.

За всеки от 920-те чиновници са закупени маски за еднократна и многократна приложимост. Въведено е премерване на температурата два пъти дневно - при влизане на работа, както и повреме на работа, с цел да се изключат вероятни случаи заболели хора да влязат във компанията.

За посетителите в завода са приложени изключителни превантивни ограничения като попълване на въпросник, наложително съществуване на маска и премерване на температура на входа. За логистичните офиси и КПП-тата са построени защитни паравани за изолираност от контакт. Във фирмените столови храната се дава в кутии за еднократна приложимост, дружно с принадлежности и чаши за еднократна приложимост. Масите са разграничени с по един стол и на разстояние от 1,5м.

Персоналът е разграничен на дребни групи. Служебният превоз се дезинфекцира сред промяната на промените, като всички водачи са с защитни маски, както и личният състав, който пътува. Компанията прави постоянна световна стерилизация на завода. Освен това в завода всеки ден е разполагаем здравно лице. От началото на месец март е формиран действен щаб, който ежедневно следи обстановката и взема ограничения според смяната в епидемиологичната конюнктура и приспособява превантивните ограничения.

Работата в производството е проведена на групи, което разрешава на всяка от групите да бъде изолирана (да си бъде вкъщи) най-малко 14 дни. За администрацията е въведена работа от у дома, като постоянно има представител от съответния отдел в компанията.

Компанията е координирала всички ограничения с опита на сътрудниците си в Китайския цех на Групата, и всички ограничения взети в Китай в битката с разпространяването на болестта са приложени и в българския цех.

Въпреки спиранията на множеството автомобилни производители в Европа и понижените поръчки, ВИТТЕ Аутомотив България продължава да прави всичко допустимо, с цел да се приспособява към сложната обстановка, като отделя оптимално внимание на сигурността и сигурността на своите високвалифицирани служащи и чиновници. Компанията ще направи всичко допустимо да резервира своите чиновници, като ще приложи всички ограничения, препоръчани от държавните органи в изискванията на изънредно състояние.

“Точно в сложните времена се схваща до каква степен един шеф цени и се грижи за своите чиновници. Никой от нашите чиновници и служащи не би трябвало да се тормози, че ще остане без заплата или работа. “, споделя доктор Христо Христов, Управител на компанията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР