Вицето на Слави Трифонов Тошко Йорданов заплаши в ефира, че

...
Вицето на Слави Трифонов Тошко Йорданов заплаши в ефира, че
Коментари Харесай

Хаджи Тошко плаши Кирил Петков с червен картон

Вицето на Слави Трифонов Тошко Йорданов заплаши в ефира, че в случай че останалите съдружни сътрудници не се вслушат в предизвестието, отправено от Дългия при започване на седмицата, Има Такъв Народ ще извади брутално " аления картон ".

„ Не знам дали останалите в обединението са чули предизвестието на господин Трифонов. Минали са единствено два дни “, съобщи ръководителят на парламентарната група на ИТН пред Би Ти Ви.

Повод за неговите думи беше пост на водача на партията Трифонов във фейсбук, в който съобщи, че съдружните сътрудници не се допитват до него и " Продължаваме промяната " си вършат, каквото желаят. щ

По думите на Йорданов е ясно какво ще последва след предизвестието и в случай че то е жълт картон, „ не е ясно дали ще се стигне до червен картон, само че ще е брутално, в случай че го вдигнем “.

Йорданов упрекна в неистина ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, който съобщи, че представители на Има Такъв Народ не вървят на съдружните препоръки.

" Искам да отидете при господин Минчев и да го питате на кой съдружен съвет не е имало представител на Има Такъв Народ, тъй като той излъга.

Господин Минчев, доколкото знам, е бил единствено на един съдружен съвет отвън Народното събрание. То просто е по този начин – това е истината, а той излъга. Винаги е имало представители на Има Такъв Народ на съдружен съвет, без значение дали са в Народното събрание или в Народното събрание. Винаги са участвали. Питайте го, ще ми е забавно да чуя ", ядоса се сценаристът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР