Вицето на президента лъсна в спортен стил , наметнала марково

...
Вицето на президента лъсна в спортен стил , наметнала марково
Коментари Харесай

Илиана Йотова обновява зимния си гардероб в мола (Вицепрезидентът пазарува с яке „Армани”- Снимки)

Вицето на президента лъсна в състезателен жанр, наметнала марково яке на „ Армани ”, с бляскав надпис на гърба и камъни. Якетата на италианската марка се продават от 300 лв. нагоре и стигат до няколко бона. Стилната  си визия русокоската бе допълнила с бижута от злато – комплект от колие, гривна и обеци и чанта от естествена кожа на марката „ Фурла ” на респект при дамите от политиката.

Заместничката на президента бе заложила на обичаната си прическа  -  на едри огромни букли и откри свободно време през свободния ден да посети бутиците, като се снабди с някои фешън покупки.

Йотова бе видяна да напуща  магазин „ Пийк енд Клопенбург “, където могат да се открият сбирки на най- известните международни дизайнери, в следствие посети и един от родните бутици където се търгува елегантно облекло за дами и опитва няколко модела. Но никой не й хареса и Йотова нищо не купи. На края на обиколката си тя огледа с внимание и последните сбирки на ювелирните магазини, а най-после отскочи до верига за техника, от където излезе с някаква дребна стока..

 

 

 

 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР