Вицешампионът ЦСКА посреща украинския Заря Луганск в първи мач между

...
Вицешампионът ЦСКА посреща украинския Заря Луганск в първи мач между
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Евандро пак полетя с кълбо, ЦСКА води на Зоря

Вицешампионът ЦСКА посреща украинския Заря Луганск в първи мач сред двата отбора от третия прелиминарен кръг на Лига Европа и играят при резултат 1:0 . Родният отбор отстрани в първия кръг черногорския Титоград, а във втория рунд бе отхвърлен коравия хърватски Осиек след трагична развръзка в Хърватия. Украинският отбор пък отстрани Макаби Хайфа в зрелищен двубой във втори кръг, с цел да се стигне с дуела против "червените ". Любопитен акцент е наличието на треньорския щаб на Зоря в София. Асистент на Виктор Скрипин е българинът - Веселин Бранимиров, като двамата водиха ФК Рига през предходната година, който бе отхвърлен точно от ЦСКА в Лига Европа.

Срещата е с начален час 20,30 и ще можете да следите всичко забавно, протичащо се на Националния стадион „ Васил Левски” в уеб страницата GONG.BG.

ЦСКА - ЗОРЯ ЛУГАНСК 1:0

1:0 Евандро (12')

Сръбският ментор на ЦСКА Люпко Петрович наподобява с доста отбранителна скица за дуела със Зоря. Петрович уплътнява отбранителния вал на терена с петима играчи, като Кристиян Малинов и Жанио Бикел ще сноват в средата на терена, само че и те ще имат защитни функционалности. На върха на офанзивата е Али Соу, а гамбиецът ще бъде подпомаган от Евандро да Силва и Тиаго Родригес. Впечатление прави неналичието на опитния бранител Николай Бодуров, като бранителят не е даже в запасите за дуела в Европа.

Треньорът на Зоря подрежда своите във групировка 4-3-3, като на върха на офанзивата ще бъде Будковский. Той ще бъде подпомаган от Хомченовский и Юрченко, а капитанът Шевченко е на вратата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР