Вицешампионът от Hell’s Kitchen 6 - Станислав е следващият гост

...
Вицешампионът от Hell’s Kitchen 6 - Станислав е следващият гост
Коментари Харесай

Станислав от Hell’s Kitchen: Бях много палав като малък, майка ми често ходеше на родителски срещи

Вицешампионът от Hell’s Kitchen 6 - Станислав е идващият посетител в подкаста “Кухнята след Ада ” , където разкри всичко забавно за своето присъединяване пред миналогодишния победител от най-популярното кулинарно риалити в българския ефир - адашът му Станислав Иванов.

Виценшампионът Станислав признава, че е избрал неверна тактика за финала, което му е изиграло неприятна смешка. Той счита, че Чоткин е построил по-лесно меню, залагайки на италианските предписания, което му е донесло успеха.
 Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen
В подкаста гостува и неговата другарка Нели, която одобри предлагането му за брак по време на кулинарното риалити. Нели разкри, че тя е направила първата стъпка към Станислав, а той от своя страна не скри, че е бил обезпокоен дали ще получи позитивен отговор на предлагането за брак. Двамата са скрили от околните си за събитието, тъй като желаят те да научат от телевизионния ефир.

Завършилият на второ място в сезон 6 - Станислав показа, че като дребен е бил палаво дете, а майка му постоянно е ходила на наставнически срещи. Той разкри, че не е  познавал татко си, тъй като родителите му са се разделили, когато е бил на 2 месеца, само че и не е проявявал предпочитание да го открие, с цел да поддържа контакт с него.
 Участието на Чоткин в,,Hell`s Kitchen  Участието на Чоткин в,,Hell`s Kitchen  Участието на Чоткин в,,Hell`s Kitchen  Участието на Чоткин в,,Hell`s Kitchen
Заслужена ли е успеха на Чоткин съгласно Станислав и по какъв начин въздейства славата на участниците? Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР