Вицешампионът на Португалия Порто направи грешна стъпка още в първия

...
Вицешампионът на Португалия Порто направи грешна стъпка още в първия
Коментари Харесай

Корона вкара първия гол за "Порто" след рестарта

Вицешампионът на Португалия " Порто " направи неверна стъпка още в първия кръг след рестарта на прекъснатия поради пандемията с ковид сезон. " Драконите " изгубиха с 1:2 от сензацията " Фамаликао " и дадоха късмет на " Бенфика " да ги измести от върха, в случай че победи " Тондела ".

Любопитното от изненадващото проваляне на " Порто " обаче е кой стана създател на първия гол за отбора след близо тримесечната пауза. В 74' на дуела с " Фамаликао " прецизен бе... мексиканецът Хесус Корона. Преди това обаче новакът бе разкрил посредством Фабио Мартинш в 48', а победното попадение за домакините осъществя Поте 12 минути преди края.

Porto just scored and it's Jesus Corona...2020 Matrix confirmed pic.twitter.com/MZalT7mOv3
— Andrew (@_A_n_d_r_e_w_s) June 3, 2020

Зевзеците в обществените мрежи, естествено, не пропуснаха да отбележат съвпадението. " Това е необикновено. Първият гол за " Порто " след изолацията е дело на Хесус Корона. Потвърждение, че сме в Матрицата на 2020 година ", написа почитател в " Туитър ". Друг добави: " Няма по какъв начин да се напише по-добър сюжет ".

27-годишният Корона в поливалентен състезател, който се показва чудесно през актуалната акция и интерес към него демонстрират редица британски грандове. Според локалните медии той е най-желан от " Челси ".


Последни Най-четени
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР