Вицешампионът на Италия Сър Сейфти Конад (Перуджа) обяви още едно

...
Вицешампионът на Италия Сър Сейфти Конад (Перуджа) обяви още едно
Коментари Харесай

И Александър Атанасийевич продължи договора си с Перуджа за още 2 сезона

Вицешампионът на Италия Сър Сейфти Конад (Перуджа) разгласи още едно значимо съглашение за бъдещето на клуба. Преди няколко дни “дяволите” оповестиха подновяването на контракта на Вилфредо Леон за още 2 сезона, а през днешния ден отборът от Перуджа разгласи публично реализирано съглашение със сръбския диагонал Александър Атанасийевич също за още 2 сезона.

Европейският първенец със Сърбия от 2019 година ще продължи да носи екипа с №14 до края на сезона през 2022 година.

Това е 4-о следващо възобновяване на контракта на волейболиста, който е прочут в Перуджа като Бата. Александър Атанасийевич мина в Перуджа през 2013 година от полския СКРА Белхатов и до края на 2022 година ще направи 9 следващи сезона с екипа на Перуджа.
View this post on Instagram
| Neverending Story | agnum @aleksandar.atanasijevic__14 ancora con noi! #AA2022 #goSir #BlockDevils #insiemeate #perugia #volley #rinnovo

A post shared by s s (@sirsafetyperugia) on Jan 30, 2020 at 4:45am PST

„ Истински сме щастливи, че успяхме още веднъж да подпишем с прелестно момче като Алек, популярен воин, който постоянно е показвал привързаността си към екипа на Перуджа, на който постоянно е бил водач.
Потвърждението на Бата сигурно е страхотна вест за нашите почитатели и съгласно мен като цяло за почитателите на волейбола. Мисля, че да видиш състезател от този гений да играе в италианското състезание, състезател, който е на терена с огромен възторг и лъчение и който постоянно предлага доста представление, е прелестно и е в полза на всички. Споразумението, реализирано с огромна наслада, е за идващите 2 години. Следователно дългата история Перуджа-Атанасиевич продължава и се надявам, че ще бъде увенчана с 2 години с огромни триумфи, тъй като за нас да поддържаме Бата значи да се опитваме да бъдем сполучливи “, разгласи въодушевено президентът на отбора Джино Сирчи.

Утре Александър Атанасийевич ще опише своите страсти и своето благополучие на конференцията преди мача Перуджа - Падуа, планувана за неделя в “PalaBarton”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР