Вицешампионът на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) намери заместник на контузения

...
Вицешампионът на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) намери заместник на контузения
Коментари Харесай

Лубе попълни състава си за новия сезон с американски национал

Вицешампионът на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) откри заместител на контузения канадски национал Райли Барнс. Името на новото попълнение Брендън Сандър . Той е част от националния тим на Съединени американски щати и е брат на звездата на " янките " Тейлър Сандър, който прекара предишния сезон точно в Лубе.
22-годишният волейболист в началото подписа с Калцедония (Верона), само че " червено-белите " съумяха да реализират съглашение с клуба и да привлекат аса.
Сандър идва в Италия след броени дни, защото следва да бъдат уредени формалностите с визата му.

Lo schiacciatore statunitense Brenden Sander vestirà la nostra maglia nella prossima stagione!!
Diamogli il benvenuto! Welcome Brenden!#noisiamolube #welcomebrenden #finoallultimopunto #convoi #dreamteam pic.twitter.com/Y6ilOimdVR
— A.S. Volley Lube Srl (@VolleyLube) 11 септември 2018 година
" Много съм благополучен, че Лубе реализира консенсус с Верона, и по този начин получих опция да натрупам опит в Шампионската лига - постоянно съм мечтал за това. Нямам самообладание да се уреди всичко и да дойда в Италия. Мотивиран съм от обстоятелството, че ще играя със звезди като Хуанторена и Леал - да, ще ми бъдат конкуренция, само че ще употребявам всяка опция. Брат ми ми описа доста за клуба и съм уверен, че е най-хубавото за мен ", съобщи Брендън Сандър.

До момента волейболистът се изявяваше в колежанското състезание - в Бригъм Йънг Юнивърсити.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР