Вицешампионът на България ЦСКА ще излезе изцяло в бяло на

...
Вицешампионът на България ЦСКА ще излезе изцяло в бяло на
Коментари Харесай

ЦСКА в бяло на реванша, "Титоград" в червено

Вицешампионът на България ЦСКА ще излезе напълно в бяло на реванша против " Титоград ", който е довечера от 21:30 ч. Това бе решено през днешния ден на техническата конференция преди мача, написа cska.bg . Домакините от Подгорица пък ще излязат в своя титулярен червен екип.

Вратарят на ЦСКА Витаутас Черниаускас ще бъде в черно, а този на " Титоград " - най-вероятно Саша Иванович, в жълто.
ЦСКА потегли в Европа с погром (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) "Червените " гледат към идващия кръг след 4:0 над "Титоград ", Малинов с украшение на "Армията "
Стадион " Подгорица ", на който ще се организира срещата-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа, е с потенциал 15 000 места.

Очаква се секторът за посетители да посрещне стотици почитатели на ЦСКА. Много последователи пътуваха от България до Подгорица особено за дуела, а в черногорската столица за мача дойдоха и " червени " почитатели от други европейски страни.

Четиримата съдии са от Кипър - Василис Димитриу (главен), Йоанис Лазару (първи асистент), Стелиос Никита (втори асистент), Йоанис Анастасу (четвърти рефер). Съдийски наблюдаващ ще бъде Карел Бохунек (Чехия), а пратеник на дуела е Мартинус Стуркенбум (Холандия).
Атанасов остана в София, Митко Митков пред дебют ЦСКА умува за десния бек
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР