Вицешампионът на България Левски Лукойл официално даде старт на подготовката

...
Вицешампионът на България Левски Лукойл официално даде старт на подготовката
Коментари Харесай

"Левски Лукойл" даде старт на подготовката си за новия сезон

Вицешампионът на България " Левски Лукойл " публично даде старт на подготовката си за новия сезон. Треньорът Константин Папазов изведе 10 играчи пред медии и почитатели в столичната зала " Универсиада ".

Един от най-опитните и най-класните български баскетболисти през последните 10 години - Чавдар Костов, се причисли към " Левски Лукойл ". Гардът се завръща на родна земя след 5-годишна пауза. У нас Костов има 5 шампионски трофеи с " Лукойл Академик ", както и 3 Kупи на България.

За последно той носи екипа на първенеца на Македония и притежател на Kупата на страната " Работнички”. Оказва се, че в основата за завръщането му стои треньорът Константин Папазов.

Сред българските попълнения е и Венцислав Петков, който още веднъж ще облече екипа на " сините " след шампионския сезон с " Балкан ".

От управлението на отбора чакат решението и на младия Йордан Минчев, който към този момент не е подписал с тима, само че тренира под управлението на Константин Папазов.

Асен Великов, Христо Захариев, Николай Леков, Райън Райт, Джайлс Смит, Камен Петков и Виктор Германов бяха останалите, присъединили се в днешното занятие.

Първата публична подготовка на " Левски Лукойл " стартира под погледа на президента на клуба - Тодор Стойков. А самият Папазов показа, че след " несполучливия " минал сезон, е още по-мотивиран за идния, в който желае още веднъж да върне шампионската купа в София.

Контролите за " Левски Лукойл " започват на 11, 12 и 13 септември в Солун с два мача с " Ираклис " и един с ПАОК. На 19 и 20 " сините " одобряват за две инспекции " Крайова ", а на 25 септември - " Академик " София.

На 28 и 29 " сините " ще вземат участие в шампионата за Купата на Пловдив, като в първия ден срещат " Питещ " на Божидар Аврамов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР