Вицепримиерът Валери Симеонов заяви твърдата позиция на държавата да затваря

...
Вицепримиерът Валери Симеонов заяви твърдата позиция на държавата да затваря
Коментари Харесай

Симеонов остана потресен от това, което видя в нощен Слънчев бряг! Отправи люти закани

Вицепримиерът Валери Симеонов съобщи твърдата позиция на страната да затваря шумни заведения по морето. В един часа след среднощ в събота със специфичен калиброван апарат Симеонов е направил инспекция в Слънчев бряг, като във фокуса на инспекцията са били централната алея, както и „ прословутата група заведения на Южния плаж “. „ На 400 метра от „ Бедрум “, което дружно с побратимите си - другите три заведения, тормози целия залив, констатирахме 91,9 децибела при оптимално възможни в заведението 40 децибела. Можете да си извършите извода защо брутално прегазване на законите и нормативните уредби става въпрос “, уточни Симеонов, представен от burgasinfo.com.

Ако установим и други нарушавания, заведенията ще бъдат затворени, сподели той.

Държавните институции ще засилят инспекциите в „ обекти- рецидивисти “, сподели Областният шеф на Бургас Вълчо Чолаков.

Проверките ще бъдат изненадващи, набелязани са и съответни места. Те ще бъдат гледани под лупа по няколко съставния елемент - и от данъчните, и от полицията, и от Агенцията по сигурност на храните и прочие

Вицепремиерът заостри вниманието на Национална агенция за приходите към многочислените атракциони, които се изнасят вечер в Слънчев бряг. По централната и крайбрежната алея се появяват стотици незаконни обекти, които оферират всевъзможен вид услуги на опиянените туристи- футбол, фотоси с папагали колички, боксови круши, лостове за набиране... Всичко това е с едни колелца, които се избутват на централната алея, която става непроходима. Вечер Слънчев бряг е курорт без всевъзможен надзор. На това ще бъде комплициран край “, сподели Валери Симеонов.

Той съобщи, че ще се пристъпи към конфискация на триколките, които се отдават на туристи в Слънчев бряг. Хлапета летят сред летовниците с транспортните средства със скорост 30-40 км/ч, а това основава сериозен риск от произшествия. Хората, които ги отдават пък, не си и помислят да издават касови бележки, сподели още Симеонов и съобщи, че ще се пристъпи към затваряне на обектите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР