Вицепрезидентът на Ювнетус Павел Недвед остана доволен от жребия за

...
Вицепрезидентът на Ювнетус Павел Недвед остана доволен от жребия за
Коментари Харесай

Павел Недвед: Не можем да се оплакваме

Вицепрезидентът на Ювнетус Павел Недвед остана удовлетворен от жребия за осминафиналите на Шампионската лига. Шампионът на Италия ще се изправи против Лион в борба за място на четвъртфиналите.

" Можеше да бъде по-зле. Не можем да се оплакваме, откакто предходната година играхме с Атлетико в тази фаза. В Шампионската лига обаче би трябвало да си деликатен. Няма значение кой е противникът, значима е формата. Ако не си във форма сред февруари и март, няма какво да направиш ", разяснява Недвед.

Чехът добави, че задачата на Юве е трофеят, само че посочи, че спечелването на шампионата не е фикс концепция: " Не е нужно това да е фикс идея. За нас е съответна цел. Чувстваме се на същото равнище като другите тимове, които се целят в тази купа ".

Vice President, Pavel Nedved gives his reaction to our #UCLdraw https://t.co/luvNxeWcIE #JuveUCL pic.twitter.com/17tfhLbJON
— JuventusFC (@juventusfcen) December 16, 2019
Недвед приказва и за съответния противник: " Не сме следили Лион, тъй като бяхме сигурни, че няма да се поднем с тях. Очаквахме британски тим ".  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР