Вицепрезидентът на Йордан Лечков смята, че националният отбор по футбол

...
Вицепрезидентът на Йордан Лечков смята, че националният отбор по футбол
Коментари Харесай

Лечков: Липсва класа на нашите момчета, защото играят в България

Вицепрезидентът на Йордан Лечков счита, че националният тим по футбол отстъпва съществено като класа на футболистите на Швейцария, тъй като родните национали играят в България... за разлика от тези на " кръстоносците ", които се състезават за огромни европейски клубове.
" Няма да ви изненадам с това, което ще ви кажа. Липсва класа при нашите момчета. Това би трябвало да го потвърдя. Те играят в огромни тимове, а нашите в българското състезание. Швейцария е много добър тим и не е инцидентно, че се класираха непосредствено ", съобщи Йордан Лечков на летище София, при прибирането на тима от Швейцария.
Той още веднъж съобщи, че на този стадий не стои на дневен ред промяната на националния селекционер. " Не бих си разрешил да приказвам от името на всички. На този стадий не се разяснява тематиката към Ясен Петров ", сподели Лечков.
По отношение на Димитър Бербатов, Лечков съобщи: " Екипът на Бербатов искаше ексклузивен конгрес. Сега те нападат това, което те желаеха. Към днешна дата не виждам какво повече може да се разяснява по тази тематика. Не е отказано вписването. Това е част от процедурата. Борислав Михайлов е вписан като президент. Ние не приказваме за футбол, а за съдийски решения. Това пречи на футбола. "
Националният селекционер .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР