Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс пристигна тази вечер в Израел

...
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс пристигна тази вечер в Израел
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс пристигна в Израел

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс дойде довечера в Израел и бе посрещнат с отворени прегръдки от израелците, а пък палестинците няма да зачетат визитата му, съобщи Агенция Франс Прес.

Тел Авив е последната спирка от първата близкоизточна обиколка на заместника на 45-ия държавен глава на Съединени американски щати, който преди този момент бе в Египет и Йордания. Посещенията му минават под знака на признаването от Съединени американски щати на Ерусалим като столица на Израел.

На 6 декември Съединени американски щати прекъснаха едностранно десетилетията на американска дипломация и интернационалния консенсус с "историческия " акт, изработен от Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила за израелците, признавайки хилядолетната връзка сред евреите и града.

Според палестинците, таман противоположното, Тръмп намерено сподели, че взема страната на израелците и лиши Съединени американски щати от ролята на медиатор в мирните старания. При настоящето посещаване на Пенс ще стане нещо невиждано, той няма да се срещне с нито един палестински началник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР