Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс определи днес Иран като най-голямата

...
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс определи днес Иран като най-голямата
Коментари Харесай

САЩ размаха пръст на европейските сили заради Иран

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс дефинира през днешния ден Иран като " най-голямата опасност " в Близкия изток, съобщи Франс прес.
В изявление на интернационалната конференция във Варшава за Близкия изток Майк Пенс прикани европейските съдружници да последват образеца на Съединените щати и да се отдръпват от интернационалното съглашение за иранската нуклеарна стратегия.
" За страдание, някои от нашите водещи европейски сътрудници не сътрудничат " по иранския въпрос, изрази страдание вицепрезидентът на Съединени американски щати, представен от Reuters.
Трите европейски сили, които са страни по иранската нуклеарна договорка - Англия, Франция и Германия - сътвориха специфичен финансов механизъм за заобикаляне на тези наказания, напомня Асошиейтед прес.
Проектът за улеснение на търговията с Иран е " опит за нарушение на американските наказания против убийствения революционен режим " в Техеран, сподели Пенс.
Той дефинира механизма като " неразумна стъпка, която единствено ще ускори Иран, ще отслаби Европейски Съюз и ще раздалечи още повече Европа и Съединените щати ".
Над 60 страни вземат участие в проведената от Съединени американски щати конференция във Варшава за Близкия изток. Големи европейски сили, в това число Германия и Франция, обаче не изпратиха в полската столица своите топ дипломати поради различията си със Съединените щати за Иран, означават организациите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР