Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс и личният адвокат на Доналд

...
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс и личният адвокат на Доналд
Коментари Харесай

Майк Пенс и Руди Джулиани няма да сътрудничат на разследването за импийчмънт срещу Тръмп

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс и персоналният юрист на Доналд Тръмп Руди Джулиани няма да сътрудничат на воденото от следената от демократите Камара на представителите следствие за импийчмънт против президента, заяви Ройтерс.

Пентагонът от своя страна съобщи, че няма да извърши настояването на долната камара на Конгреса да ѝ съобщи документи, имащи отношение към опитите на Тръмп да окаже напън върху Украйна да проверява евентуалния му противник от демократите на президентските избори в Съединените щати следващата година Джо Байдън.

Това е следващият образец за решимостта на американския президент да пречи на следствието за импийчмънт, което заплашва да погълне президентския му мандат, отбелязва Ройтерс.

" Доказателствата за възпрепятстване на Конгреса не престават да се натрупат ", съобщи на конференция ръководителят на комисията по разузнаването в Камарата на представителите Адам Шиф.

Помощник-държавният секретар за Европа и Евразия Джордж Кент е декларирал при чуване при закрити врата, че е бил смутен от опитите на Джулиани и други хора да оказват напън върху Украйна, сподели участвал конгресмен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР