Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис засия в златисто на концерт

...
Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис засия в златисто на концерт
Коментари Харесай

Камала Харис засия в златисто на концерт на Бионсе

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис засия в златисто на концерт на суперзвездата Бионсе , заяви уеб сайтът на сп. " Пийпъл ".

Изданието написа, че вечерната среща на 58-годишната Харис и брачна половинка й Дъг Емхоф е била " златна ", визирайки избора на тоалет на вицепрезидентката. Двойката участва на концерт на Бионсе на стадион " Фед Екс фийлд " в Лендоувър, Мериленд.

За шоуто, проведено в границите на международното турне " Renaissance " на суперзвездата, Камала Харис беше заложила на риза със златисти пайети на обичания дизайнер на Бионсе - Лакуан Смит. Тоалетът й допълваха бял панталон, златисти обувки и златни бижута. 
Дъг Емхоф носеше черен блейзър и панталони, съчетани с бяла риза и сникърси.
                 

" Благодаря за занимателната вечерна среща, Бионсе! ", гласеше надписът към фотографията, оповестена от Камала Харис в Инстаграм и Туитър, преименуван на Екс (Х).

Актрисата, комедийна звезда, сценаристка и продуцентка Минди Кейлинг разяснява ослепителния тоалет на Харис с думите: " Това е най-хубавият ренесансов външен тип! Вдъхновявам се! "

Това лято Камала Харис не за първи път притегля вниманието със стилните си решения. Миналия месец вицепрезидентката се появи на фестивала " Есънс " в Ню Орлиънс в бял костюм на Серджо Хъдсън. Хъдсън е обличал и някогашната първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама, както и звезди от ранга на Бионсе, Риана, Дженифър Лопес, Тифани Хадиш.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР