Вицепрезидентът на Рома Мауро Балдисони изрази разочарованието си от критиките,

...
Вицепрезидентът на Рома Мауро Балдисони изрази разочарованието си от критиките,
Коментари Харесай

Шеф в Рома разочарован от думите на Тоти

Вицепрезидентът на Рома Мауро Балдисони изрази разочарованието си от рецензиите, които насочи някогашната звезда Франческо Тоти по време на конференцията, с която разгласи края на мениджърската роля в клуба. Балдисони съобщи през днешния ден в изявление за италианската телевизия Скай, че неспособността да се резервира индивида, който въплъщава историята на клуба Рома, е загуба за всички. Той добави, че самият Тоти е получил от управлението предложение през февруари да стане състезателен шеф, само че отговор от звездата по този начин и не е пристигнал.

42-годишният Тоти приключи кариерата си през 2017-а година след 25 години в родния си клуб, за който станаха въплъщение един на различен. В понеделник той даде конференция, на която разгласи, че не се усеща с задоволително присъединяване в клубните каузи. Тоти добави, че в никакъв случай не би се лишил от имена като него самия и като Даниеле де Роси, в случай че е на управителна позиция. Де Роси си потегля от тима, откакто договорът му изтича и той не е получил предложение за възобновяване.

"Не е правилно, че американските притежатели са се пробвали да "дероманизират " клуба, съобщи Балдисони. За осемте години, в които Рома се ръководи от Палота самият Тоти е получил два контракта като състезател и един като управител.

Коментирайки желанието на звездата да се върне в клуба с нови притежатели, Балдисони посочи думите на настоящия притежател. "Джеймс Палота нееднократно е казвал, че Рома не се продава и това би трябвало да е ясно на борсата, когато се разяснява ".

Според медийните изявления, акциите на Рома са паднали след думите на Тоти, само че са затворени в понеделник с нарастване от 1,59%.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР