Вицепрезидентът на Локомотив (София) Валентин Николов беше крайно разочарован от

...
Вицепрезидентът на Локомотив (София) Валентин Николов беше крайно разочарован от
Коментари Харесай

Стойне Манолов с грозен смс към шеф на Локомотив

Вицепрезидентът на Локомотив (София) Валентин Николов беше извънредно отчаян от загубата на Локомотив (София) в баража за влизане в Първа лига. " Железничарите " отстъпиха след осъществяване на дузпи от Витоша (Бистрица), откакто отборът на Костадин Ангелов изравни за 2:2 в 123-ата минута на второто продължение. Шефът на " червено-черните " обаче е в потрес от смс получен от притежателя на Царско село Стойне Манолов незабавно след края на баража, като го показва пред камерата на Sportal.bg.

" Има бог червени отпадъци. А в този момент какво ви чака... ", гласи известието изпратено от боса на другия отбор, който загуби баража за Първа лига. Както е известно, воденият от Велислав Вуцов състав загуби ден по-рано от Дунав (Русе), като също остана във Втора лига. Този сезон двата клуба водеха яростна борба за влизане, само че най-после Ботев (Враца) завоюва промоция, а " червено-черните " и " царете " останаха на бараж, само че не съумяха да се преборят против елитните отбори.

 Пресконференция на новият Локомотив Сф @@@ " Направо съм в амок от случилото се на " Лаута ". Тази загуба доста боли, само че това е футболът. Нямахме късмет, като 10 секунди ни разделиха от Първа лига. Много тъпо за притежателя, играчите, почитателите и всички обичащи Локомотив. Животът продължава и гледаме напред. Всеки може да печели, а в този момент би трябвало да се научим да губим, с цел да станем по-силни. Направо съм в потрес от известието, получено от притежателя на Царско село. Не му отива нито на годините, нито на ситуацията. Този човек развива обществен феномен, има школа и голям брой деца. Как ще се почувства, когато на следващия ден децата прочетат какъв смс ми прати. Аз бих се срамувал извънредно доста. Ние възпитаваме децата на обич, а не на война. Футболът е неповторим феномен, само че това държание е неприемливо. Съжалявам този човек, който има доста благоприятни условия, само че очевидно е доста малък човек и дребна душица. Жалко за него. На 7 май, когато играхме против Царско село на техния стадион и победихме с 2:1, преди срещата му подадох ръка, с цел да му пожеля триумф, защото това е на първо място спорт и съревнование на терена, само че получих отвод и откъс: " Бегай отсам ". Тъжно, само че това е самата истина. Повярвайте ми пред него се усещам като милионер, само че не от финансова позиция, тъй като не всичко е пари ", показа Николов пред Sportal.bg.  Пресконференция на новият Локомотив Сф @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР