Вицепрезидентът на КНСБ д-р Иван Кокалов заяви, че ще съди

...
Вицепрезидентът на КНСБ д-р Иван Кокалов заяви, че ще съди
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на КНСБ Иван Кокалов ще съди медицинска сестра за клевета

Вицепрезидентът на КНСБ доктор Иван Кокалов съобщи, че ще съди здравната сестра Мая Илиева, тъй като уронва престижа му.
По думите му " въпросната госпожа продължава да ръси неистини " и той събира данни за това. Кокалов добави, че не той взема решение дали някой да бъде уволнен или не. 
По думите му не е имало диалог, в който той споделя на Илиева " да си затваря огромната уста ", както здравната сестра твърди.
" Аз съм я защитавал - не, не е имало подобен диалог и няма такива думи. Аз ще я викна в съда и ще потвърдя това ", сподели доктор Кокалов в изявление за bTV.
Той добави, че може да показа документ, в който Илиева го заплашва.
На въпрос дали КНСБ поддържа митинга на медицинските сестри, Кокалов отговори, че организацията има групови органи и изпълнителният комитет е взел решение по места кой както желае да реши дали да поддържа митинга или не. По думите му централна поддръжка няма, защото митингът не е провеждат от КНСБ.
Самата Илиева съобщи, че е подготвена да се подложи на детектор на лъжата, с цел да се потвърди дали Кокалов я е заплашвал по телефона.  Тя добави, че е инициирала инспекции в болничното заведение, в която е работила и там са пристигнали на инспекция от Инспекцията по труда, Национална агенция за приходите и икономическа полиция.  
На въпрос дали има клип, в който Илиева снима незабавна, животоспасяваща интервенция на пациент, вместо да помогне на екипа, здравната сестра отговори, че е снимала, с цел да покаже, че сходни операции се правят и отвън операционната: " Снимах, с цел да потвърдя, че това се случва. "
Какви са претекстовете за уволнението на Мая Илиева може да видите в публикацията ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР