Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети е на мнение, че участието

...
Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети е на мнение, че участието
Коментари Харесай

Санети: Шампионска лига е естественият хабитат за Интер

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети е на мнение, че присъединяване на отбора в Шампионска лига е нещо изцяло обикновено и присъщо за клуб с богата история. Тази вечер “нерадзурите” ще се изправят против Тотнъм на “Джузепе Меаца”, а срещата ще бъде завръщане на огромната европейска сцена, откакто тимът не се бе класирал в шампионата от сезон 2011/12.

Tomorrow is the day.
Remember this Pupi’s moment@javierzanetti pic.twitter.com/hXgL4iNokz
— Inter best pics (@interbestpics) 17 септември 2018 година
“Шампионска лига е неповторимо събитие. Публиката на “Джузепе Меаца” е зад теб и играеш против най-хубавите тимове в Европа. Това е естественият хабитат за клуб като Интер. Помня първия си мач в Шампионска лига. Играхме в Пиза против тима на Сконто Рига. Победихме с 4:0 и от този момент започнах да изпитвам голяма любов”, стартира легендата на Интер за Inter TV.

Javier Zanetti is glad to see these European giants back in the Champions League after a long absence - https://t.co/iamwCwTHk3 pic.twitter.com/pfYmYiMv0D
— Squawka News (@SquawkaNews) 16 септември 2018 година
През 2010 година аржентинската легенда подвигна “Купата с огромните уши” и си напомни моментa, в който неговите съотборници са повярвали, че могат да завоюват трофея.

“Всичко стартира в Киев. На процедура бяхме отстранени от груповата фаза на шампионата, само че тогава победихме в последната секунда. Тогава нещо се прекатурна у нас. Срещу Челси разбрахме, че можем да победим всеки. След първия мач против Барселона на “Джузепе Меаца” знаехме, че можем да извървим целия път. Всеки път, когато имам опция, виждам финала против Байерн Мюнхен. Ако проверявам телевизионните канали и видя, че дават финала, още веднъж го виждам. Този мач ми докарва страхотни страсти всякога, щом го гледам”, сподели още Санети. Шампионска Лига 1 кръг, вторник 18 септември  Интер 19:55предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР