Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отново категорично отрече да е

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отново категорично отрече да е
Коментари Харесай

Лечков: Проблемът не е в треньора, не съм подавал оставка

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков още веднъж изрично отхвърли да е подавал оставка в БФС в изказване след загубата с 0:1 на националния тим на България от Парагвай в контрола. Лечков също по този начин още веднъж натърти, че футболистите са тези, които би трябвало да изнасят тежестта на терена, като казусът не е в треньора.

„ Няма какво да се изненадваме от представянето. Треньорът имаше право на ротации. Резултатът не е позитивен и е неприятно, че не съумяваме да вкараме гол “, стартира той.

„ Мисля, че се уверихте, че казусът не е в треньора и това съм го казвал и преди. Футболистите са тези, които би трябвало да печелят мачове “.

„ Темата с българския футбол е дълга. Трябва да се работи доста, с цел да се извадят положителни играчи. Например в техния състав Алмирон направи разликата и в двата тима “.

„ Не бих споделил, че седмицата е бурна за БФС. Месецът е плевел, необяснимо за мен за какво. Футболистите са тези, които играят и двата мача, и в двата загубихме “.

„ В момента съм първи вицепрезидент и към момента съм подобен. Не съм подавал оставка. Има си правилник и всичко, което върша е единствено и само по правилник. Конгресът ме е дал своя вот да съм вицепрезидент и извършвам отговорностите си “.

„ Има си докладчик и там не написа аз да съм подавал оставка. Не нося отговорност за непознати дейности. Футболният съюз като управление е постигнало не малко за последните 14 години.

„ Аз не съм приказвал за Конгрес. Ние сега караме мандата си. Имаме подадена оставка, която би трябвало да бъде призната и гласувана на Конгрес. Готов съм да си довърша мандата “, приключи Лечков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР