Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков направи любопитен коментар след победата

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков направи любопитен коментар след победата
Коментари Харесай

Лечков: Боби Михайлов все още е президент на БФС, от вас разбирам, че Ивелин се отказва

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков направи любопитен коментар след успеха на трикольорите над Чехия (1:0) в финален мач от квалификациите за Евро 2020.

Той разгласи, че към момента президент на БФС е Борислав Михайлов и това ще е по този начин до нов конгрес.

Също по този начин Лечков добави, че не знае за отричане на капитана Ивелин Попов, потвърждавайки, че го е схванал от публицистите след днешния дуел.

“Можем да си приказваме доста, само че през днешния ден момчетата победиха на терена. Днес видях хъс. Преди го нямаше това нещо и нямаше резултати. Момчетата се сбиха, сбориха…

От вас разбирам, че Ивелин Попов се отхвърля. Откакто аз давам отговор за националния тим, никой не се е месил на треньорите. Сега имат задоволително време. Трябва да останат на земята. Не са били кой знае кого. Пожелавам от сърце на тези момчета да могат да се осъществят и да си построят живота по най-хубавия метод. От тях зависи.

След като тези момчета могат да бият Холандия и Швеция, значи има нещо в тях”, сподели Лечков, след което заваляха въпроси към него за свадите с президентския пост в БФС.

“Рано или късно ще има конгрес. Това е обособена тематика. Ако желаете, идната седмица да отделим един ден и да си приказваме на тази тематика.

Какво значение има кой е президент? Да ви кажа, към момента е Боби Михайлов.

Прочетохте ли устава? Има ли подадена оставка? От кого е подадена? Оставката може да се одобри единствено на конгрес.

Четете устава! Не желаете да чуете това, което ви споделям. В устава написа кой може да свика ексклузивен конгрес”, приключи Йордан Лечков. ЕВРО 2020 10 кръг, неделя 17 ноември  България 1:0краен резулат  Чехия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР