Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков хвърли голяма бомба, твърдейки, че

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков хвърли голяма бомба, твърдейки, че
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на БФС: Боби Михайлов подаде оставка след натиск на премиера

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков хвърли огромна бомба, потвърждавайки, че са щели да се случат " страшни неща ", в случай че Борислав Михайлов не беше подал оставка преди година и половина. Бившият кмет на Сливен изясни по какъв начин сътрудника му е бил заставен да се отдръпна от ръководството на футболната ни централа под напън.

" Още тогава Михаил Касабов беше погрешно вписан. Има си правила, които би трябвало да се съблюдават. Беше погрешно поискана оставката на Михайлов и погрешно подадена. Случи се след политически напън. Това беше вмешателство в една самостоятелна организация, каквато е БФС ", сподели в студиото на БТВ Йордан Лечков.

" Натискът беше от премиера, то беше видно - излезе и прикани Михайлов да си подаде оставката. Заради това той си я подаде, с цел да не стават страшни неща. Щяхме да бъдем осъдени, тъй като това е вмешателство в самостоятелна организация. Можеше да ни извадят от всички надпревари - и националните ни тимове и клубовете. На всички интернационалните равнища щяха да ни извадят. Имаше индикации, че това може да се случи. Ето, това е нещо ново, което научавате в този момент от мен ", разгласи Лечков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР