Вицепрезидентът на БФС и отговорник за националните отбори - Йордан

...
Вицепрезидентът на БФС и отговорник за националните отбори - Йордан
Коментари Харесай

Лечков: Не получавам пари от БФС, не трябва да давам обяснения... Всичко започва от физическото в училище

Вицепрезидентът на БФС и отговорник за националните тимове - Йордан Лечков , съобщи в студиото на предаването " Тази заран " по bTV.

Ето какво сподели той:

" Дали сме опция на треньорите да вършат избор. Друг е въпросът с какво разполагат. Не е наше обвързване да създадем надарено потомство. Аз имам двама сина, не са футболисти, не съм съумял. Това, че ние сме съумели в живота и футбола, не би трябвало да носим подобен негатив, в случай че някъде нещо куца. Създали сме условия на тези младежи да бъдат в националния тим. Те са подсигурени, аз мога да приказвам в тази посока. Всичко друго - триумфите, трудът и потта, се кове в клубните тимове. Ако подлагаме на критика, би трябвало да е градивно и да посочваме къде са нещата. Имаше преди спортни интернати, в този момент са закрити. Прекалено доста желаете от нас. Има огромен отлив на деца, физкултура не се играе... Старая се да посоча от къде би трябвало да се почне - от учебно заведение, от физическото, след това клубовете.

Аз съм на социална служба в БФС, пари не получавам и не би трябвало да давам пояснения. Всеки си има някакви задължения. Ние сме виновни за изискванията за тези момчета. Имате ли някакви забележки към организацията? Хотели, самолети, провеждания на надпревари, мероприятия? Това е ролята на БФС ".
 Красен Кралев с значима информация за новия народен стадион и
Красен Кралев с значима информация за новия народен стадион и " Българска войска "

Вижте какво сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР