Вицепрезидентът на БФС и отговорник за младежкия национален отбор Емил

...
Вицепрезидентът на БФС и отговорник за младежкия национален отбор Емил
Коментари Харесай

Костадинов: Каквото зависи от мен ще се опитам да го направя, тъй като вече няма накъде

Вицепрезидентът на БФС и отговорник за младежкия народен тим Емил Костадинов разяснява представянето на отбора в квалификациите за Европейското състезание до 21 години, което ще се организира през лятото. Той бе безапелационен, че макар, че не се класирахме за шампионата в отбора има задоволително надарени играчи, които имат място в мъжкия състав на България.

Костадинов също по този начин разяснява и представянето на мъжкия отбор. Той бе безапелационен, че тимът не се показва на равнище, защото в родното състезание играят прекомерно доста чужденци, а не се дава късмет на българските играчи.

" Мисля, че се представихме чудесно в квалификациите, като се изключи мача в Латвия, където загубихме две точки. Тези точки ги загубихме със същите футболисти, които играха при успеха с 3:0 над Естония, тъй че не мисля викането на юношески национали в представителния отбор е повлияло по някакъв метод. В младежкия тим има и други положителни футболисти, тъй че за мен това не е неточност. Имаме доста млади гении и тези момчета го потвърдиха. Те са били на Европейско състезание до 17 години и до 19 години, така че имат качества да са в първия тим "

" Говорим много години, че би трябвало нещо да се направи, с цел да тръгне националният тим нагоре. Прекалено доста чужденци играят в България. Трябва да се дава повече късмет на наши футболисти. Каквото зависи от мен ще се опитам да го направя, защото към този момент няма накъде ", изясни Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР