Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев заяви след последния Изпълком на

...
Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев заяви след последния Изпълком на
Коментари Харесай

Вицепрезидент на БФС: Моментът дойде

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев съобщи след последния Изпълком на централата за 2019 година, че първата стъпка е да се лицензира стадион " Васил Левски ", с цел да може да се проведат мачовете на " лъвовете " в София. Както е известно, тимът на Георги Дерменджиев ще премери сили с Унгария и при триумф против спечелилия от Исландия - Румъния, където още веднъж ще сме домакини.

" Аз още преди година ви споделих, че в границите на две години ще въведем ВАР. Моментът пристигна. Взели сме го като решение. Първата стъпка е да лицензираме " Васил Левски ", с цел да можем да проведем баража за присъединяване на европейско състезание на националния стадион. Възложили сме на комисия, която да събере предложения, както и да ни предложи съответни предложения ", стартира Фурнаджиев.

" Има възрастово ограничаване. Господин Стефанов навърши 70 години, а по нашия правилник, това е лимитът на възраст, в която може да се взе участие. Към този миг нямам упоритости да се кандидатирам. За мен е значимо да видя кой ще се кандидатира ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР