Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев, който е и директор на

...
Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев, който е и директор на
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова благодари на вицепрезидент на БФС за помощта му в борбата с коронавируса

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев, който е и шеф на автомобилна компания, подари на Столична община коли, които да се включат в разнасянето на топъл обяд, лекарства и хранителни запаси от първа нужда.
 И в Левски пускат клубни маски
И в Левски пускат клубни маски

Лудогорец е първият клуб в България, който направи това

" Това е началото на приноса в битката с ковид, която нашата компания прави. Предоставяме за прилагане 15 автомобила, които са на организации, които са на първа линия в битката с COVID-19. Помощ ще получат ВМА, Александровска болница, също по този начин лечебни заведения в Пловдив, Бургас и Варна ", сподели Фурнаджиев пред NOVA.

Кметът на София Йорданка Фандъкова му благодари и осведоми, че първите курсове на предоставените от компанията коли са били с храна за пациентите и личния състав на болничното заведение за дълготрайно лекуване в Панчерево. " В момента там се лекуват главно хора, които са прекарали тежки инсулти ", написа Фандъкова във " Facebook ".

" Благодаря на шефовете Атанас Фурнаджиев и Масухиро Ояма, които се свързаха с мен преди ден и желаеха да оказват помощ с два лекотоварни автомобила. Така и те се включиха в екипа на тези, които " Носим положително у дома ", добави кметът на София.
 Снимка 457403
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР