Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев говори след срещата на за

...
Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев говори след срещата на за
Коментари Харесай

Фурнаджиев след срещата за ТВ правата: От 30 клуба само Левски и ЦСКА бяха против

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев приказва след срещата на за ТВ правата. Той съобщи, че oт 30 клуба единствено Левски и ЦСКА-София са срещу.
 Изпълком на БФС @@@
" Направихме среща по отношение на телевизионните права. От 30 клуба - 28 са " за ". Единствено Левски и ЦСКА показаха запаси. Договорът остава. Преразпределението е въпрос на ПФЛ. Имаше предложение от тези 5 %, от които се отхвърли БФС, да отидат тези средства за тимове, които постановат млади играчи. Записали сме го, ще го предложим за гласоподаване. Тези 330 хиляди лв. да се дават на тимове, които постановат млади играчи ", стартира Фурнаджиев.

" Не съм представител на Левски. Може да питате Наско Сираков и Павел Колев. Имаше полемика, отговори се на всички въпроси. Всичко е ясно и тъкмо. Във всяко решение има тимове, които са " за " и " срещу ". Няма какво да разясняваме обаче, откакто 28 тима са " за ". За нас е голям триумф да реализираме същите условия, които сме имали до този миг. Това го смятам за доста огромен триумф ", добави още той.
 Изпълком на БФС @@@
" Най-вероятно ще има закъснение на новото състезание. Днес дойде писмо от министъра на опазването на здравето. Изпълкомът ще се събере и ще го обсъдим. Днес има рекорден брой инфектирани с ковид, има и много инфектирани футболисти. Ние би трябвало да се научим да живеем. Трябва да се научим да съблюдаваме ограниченията и да живеем по нов метод ", приключи Фурнаджиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР