Вицепрезидентът на Барселона Жорди Кардонер потвърди, че бразилската звезда на

...
Вицепрезидентът на Барселона Жорди Кардонер потвърди, че бразилската звезда на
Коментари Харесай

От Барса признаха: Неймар иска обратно при нас

Вицепрезидентът на Барселона Жорди Кардонер удостовери, че бразилската звезда на Пари Сен Жермен – Неймар, желае да се завърне на „ Камп Ноу”.

27-годишният нападател напусна испанския първенец през 2017-а година за рекордните 222 милиона евро посока френската столица. Неймар е свързван със завръщане в Каталуния от няколко седмици, а един от шефовете при „ блаугранас” удостовери пред медиите, че №10 на ПСЖ желае да заиграе още веднъж в Барса.

ПСЖ реши: Връща Неймар на Барса, само че се бистрят изискванията

„ Правилно е да кажем, че Неймар желае да се завърне в Барселона. Аз обаче не съм склонен, че Барселона би трябвало да се тормози от тази сделка”, стартира той пред Mundo Deportivo.

„ Въпросите са на масата. Има доста погрешни изказвания, че към този момент сме подписали с него, поддържаме връзка. Самият Неймар, както и мнозина желаят той да заиграе още веднъж в Барселона. Това няма да е казус, откакто същото направиха Сеск Фабрегас и Жерар Пике. Разбирам футболистите, които желаят да играят в Барселона, където играят най-хубавите в спорта. Всички могат да дойдат при нас, само че ние би трябвало да балансираме вярно бюджета си”, приключи Жорди Кардонер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР