Вицепрезидентът на българския футболен съюз Йордан Лечков сподели в интервю

...
Вицепрезидентът на българския футболен съюз Йордан Лечков сподели в интервю
Коментари Харесай

Изпълкомът на БФС уволнява Кърстаич в четвъртък

Вицепрезидентът на българския футболен съюз Йордан Лечков показа в изявление за предаването " Арена Спорт " по Българска национална телевизия, че в четвъртък от 12,00 часа ще има Изпълком. Очаква се ръководителите на родния футбол да прекратят контракта с Младен Кърстаич, под чието управление така наречен народен тим записа историческо дъно.

" Дали ще остане Кърстаич треньор е решение на Изпълкома. Със задача да откри нов треньор се е заел Георги Иванов. В четвъртък ще имате съответна вест ”, стартира Лечков.

Трябва да се направи разграничаване сред професионалния футбол и всеобщия спорт. В България не е загадка, че имаме демографски проблем. По-голямата част в Германия, Франция, Швейцария, имат повече натурализирани футболисти. Няма по какъв начин на частните клубове да кажеш какво да вършат. Те си вършат лична политика. От това страда националният тим, тъй като не задоволително български момчета се развиват след 17-ата, 18-ата си година. Трябва да има доста по-голяма конкуренция. В Германия, където съм бил, всеки ден бе битка за място в групата. Ако човек си е избрал футбола за реализация, това е задоволителна мотивация да дава повече от себе си и да има неизменност ”, добави още Лечков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР