Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков смята, че оставката

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков смята, че оставката
Коментари Харесай

Лечков очаква оставката на Борислав Михайлов да не бъде приета

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков счита, че оставката на ръководителя Борислав Михайлов няма да бъде призната на идното в петък (18 октомври) съвещание на Изпълкома на БФС.

"Няма да бъде призната от Изпълкома оставката, съгласно мен. Има си ред - президентът е определен от Конгрес и единствено Конгрес може да го смъкна и да му одобри оставката ", разясни Лечков.

Според него за недоброто положение на българския футбол би трябвало да се питат треньорите на тимовете. "На тях сме им дали правото. Балъков би трябвало да каже за мача с Англия. Не знам по кое време отново ще бъдем четвърти в света ", уточни още вторият в БФС и добави, че към този момент е направена тактика за развиването на националния ни тим, която е показана на спортния министър.

Президентът на футболния съюз подаде оставка във вторник. Оставката на Михайлов беше поискана от премиера Бойко Борисов след мача против Англия, в който българските национали понесоха тежка загуба, а срещата беше белязана и от расистки викания от трибуните.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР