Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков говори пред медиите

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков говори пред медиите
Коментари Харесай

Лечков за съдиите: Два дни преди мач да си изключват телефоните и никой няма да ги притиска

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков приказва пред медиите след срещата с вътрешния министър Младен Маринов, която беше в Бояна. Тя беше във връзка съдиите в българския футбол.

Ето какво сподели Лечков:

" След първия кръг мисля, че би следвало да бъдем удовлетворени от съдиите. Не може всичко да е съвършено, само че желая рецензията да бъде градивна. Ако желаеме да имаме футбол, всички би трябвало да милеем за него. Надграждаме след срещата с премиера, която се организира неотдавна. Трябва да бъдем точни, да гледаме в една посока. Аз обичам да освежавам ситуацията. Лесно е - предлагам съдиите да си скрият телефоните си два дни преди мача и никой няма да ги тормози и притиска.

Само се приказва за прилепяне, това не е съществено. Знаете безусловно всички доста добре по какъв метод се притиска, по какъв начин се заплашват. Тази среща беше авансово уговорена с министъра. Това, че хакери са хакнали уеб страницата на Национална агенция за приходите е ново, от през вчерашния ден е, нали по този начин. Тази среща беше уговорена преди една седмица и няма нищо неприятно. Няма проблем, срещаме схващане от страна на премиера и министъра на спорта. В тази тенденция би трябвало да се разсъждава.

Не съм чул нито един арбитър да е корумпиран. Все едно, че става въпрос за вас, по-добре изключете камерите. Вие не сте ли били заплашвани? Нали сте били заплашвани? Нека оставим основаният ред да си действа по съответния метод.
 Министър Маринов след срещата със съдиите: Знаем под какъв напън работят тези хора
Министър Маринов след срещата със съдиите: Знаем под какъв напън работят тези хора

" Целта беше да им дадем убеденост "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР